Wimbledon irtisanotaan, kun Britannia jatkaa lukkiutumista

Tapahtuma, vanhin Grand Slam, oli tosiasiallisesti aikaisemmin lopetettu juuri koko maailmansodan ja toisen maailmansodan ajan.

Wimbledonia, Iso-Britannian vanhinta Conquest-turnausta ja sosiaalista laitosta, ei varmasti pidetä vuonna 2020, ja se on viimeisin merkittävä tapahtuma, jonka koronavirusjakso keskeytti.

Keskiviikkona ilmoitettu irtisanominen oli alkuvuosi 75 vuodessa Wimbledonille, joka perustettiin vuonna 1877 ja joka oli aikaisemmin ollut irtisanottu juuri koko ensimmäisen maailmansodan ja toisen maailmansodan ajan. Britannia pysyy viime viikolla alkaneen sulkemisen alla, ja siinä kielletään useamman kuin kahden henkilön julkiset juhlat, jolloin asukkaat voivat poistua talostaan ​​vain etsiäkseen tarpeita, liikuntaa ja matkustaa toimimaan.

”Nykyään yksinkertaisesti ei ole helppoja vaihtoehtoja; keinot eteenpäin ovat vaikeat”, väitti Ison-Britannian pääministeri Boris Johnson, joka testasi positiivisen äskettäin ainutlaatuisen koronaviruksen suhteen.

Tapahtuman koordinaattorit väittivät, että suurten kokoontumisten, matkojen ja lääketieteellisten palvelujen painostaminen vaikeutti tapahtuman tehokasta suunnittelua asettamatta ihmisiä vaaraan.

Alun perin 29. kesäkuuta – 12. heinäkuuta järjestetyn tapahtuman viivästyminen poistettiin – vaikka hallituksen rajoituksia tutkitaan varmasti myöhemmin tässä kuussa. Wimbledonia vaihtavan All England Club -koordinaattorien mielestä he eivät olisi kykeneviä suunnittelemaan tapahtumaa tehokkaasti minkään tyyppisillä tekijöillä kesäkaudella. He aikoivat tarjota pelaajille ja myös muille urheilutoiminnassa varmuuden tekemättä he odottavat.

”Se on tämän maailmanlaajuisen tilanteen mukainen menettely, joka on väistämättä paras päätös lopettaa tämän vuoden mestaruuskilpailut, ja keskittyä sen sijaan tarkalleen siihen, kuinka voimme hyödyntää Wimbledonin lähteiden laajuutta auttaaksemme naapurialueidemme ja sen ulkopuolella olevia”, Ian totesi. Hewitt, All England -klubin puheenjohtaja.

Klubin johtajat olivat tosiasiallisesti jo eliminoineet Wimbledonin pelaamisen ilman katsojaa. He olivat myös epäröineet postimerkinnän seurauksena nurmikenttätennisen ohut koti-ikkuna. Wimbledonin peruuttamiseen liittyi nopeasti alkuperäisen ruohokentän kauden keskeyttäminen, pysäyttämällä kaikki miesten ja naisten retkitapahtumat 13. heinäkuuta asti.

Wimbledonia on tosiasiallisesti pelattu nurmikolla, joka oli aikoinaan tenniksen tyypillisin hauskanpinta-ala, mutta joka on tosissaan kauan sitten korvattu savea samoin kuin synteettisillä kovapuutarhoilla. Kilpailu on kuitenkin säilyttänyt asemansa ja merkityksensä, ja sen lopettamisella on huomattava vaikutus asiantuntijatenniselle, poistamalla urheilu merkittävimpien näyttelyesineiden joukosta ja ryöstämällä pelaajille huomattava ansaintamahdollisuus.

”Wimbledon on yksi tapahtuma, joka ylittää tennistä monissa menetelmissä”, totesi ESPN: n kommentaattori ja myös edellinen johtava asiantuntija Patrick McEnroe, joka on itse asiassa arvioinut koronaviruksen suotuisiksi. ”Se johtuu taustasta ja heidän kykystään sopeutua vuosien ajan. Se on anakronismi, mutta he ovat löytäneet menetelmän, jolla tasapainotetaan tapa ja myös pelin historia dynaamisuuden suhteen, joten tiedät, etteivät he ota tätä tyyppiä Se kertoo vain sen suuruuden, mitä olemme tekemisissä erityisesti heidän kanssaan tehdä se hyvin varhain: 3 kuukautta pois. ”

Muut vuotuiset urheiluaikataulun legendaariset tilaisuudet ovat päättäneet lykätä sen sijaan, että päättäisivät, jotka koostuvat Masters-golfkilpailusta ja myös Kentucky Derby-kilpailusta. Tokion olympialaiset, joiden oli määrä alkaa heinäkuussa, pidettiin heinäkuusta 2021 saakka.

Wimbledon on alkuperäinen valloitustapahtuma, joka peruutetaan koronaviruksen takia. Australian Openia pelattiin tällä hetkellä, kun Novak Djokovic Serbiasta voitti miesten kappaleiden tittelin sekä Sofia Kenin Yhdysvalloista voitti naisten kaksinpelin. Djokovic on myös hallitseva Wimbledonin miesten mestari; Naisten Simona Halep.

Pariisin savi-tuomioistuintapahtuma French Open, joka yleensä edeltää Wimbledonia, siirrettiin 20. syyskuuta alkavalle päivälle. Kuitenkin pelaajien ja miesten ja naisten luonnonvaraisten retkien johtajien vastustuksen vuoksi koordinaattoreita saatetaan joutua muuttamaan suunnitelmat.

USA Open, yleensä viimeinen vuosittain pelattu valloitus, on suunniteltu pidettäväksi 24. elokuuta – 13. syyskuuta, mutta myös sen johtajat selvittävät mahdollisuutta postittamiseen. USA: n Tennisjärjestö ilmoitti keskiviikkona olevansa hiomassa strategioitaan ja valmistautuvansa varmuuskopiointiin. Samaan aikaan osa Billie Jean Kingin kansallisesta tenniskeskuksesta on muuttumassa hätätilanteessa 350-vuoteen lääketieteelliseen tilaan.

Wimbledonin johto päätti toimia nopeasti ja painokkaasti. Toisin kuin melkein kaikilla muilla tennisturnauksilla, sillä on irtisanomisvakuutus, joka kattaa varmasti osan tappioistaan ​​pandemian aikana. All England -klubilla on myös huomattavia varantoja.

Yhden viimeisimpien tarjottujen lukujen mukaan 31. heinäkuuta 2018 päättyneeltä tilikaudelta alkaen Wimbledonin tulot olivat ilmeisesti 256,7 miljoonaa puntaa ja lisäksi verojen voitto ennen veroja 39,7 miljoonaa puntaa. Noin 37 miljoonaa siitä tarjottiin rahaa Grass Tennis Associationille, joka on Ison-Britannian urheilua sääntelevä elin.

Wimbledon lopetettiin viimeksi 1940–45, toisen maailmansodan aikana. Päätöksellä olla jättämättä turnausta tänä vuonna voi olla seurauksia levykirjassa.

Se poistaa mahdollisuuden, että Djokovic, maapallon nro 1 urospelaaja, suorittaa varmasti aikataulun Grand Slam voittamalla kaikki 4 merkittävää kilpailua vuonna 2020: voitto, jota miehen pelaaja ei ole saanut päätökseen ottaen huomioon Pole Laverin vuonna 1969.

”Novak olisi epäilemättä ollut tosiasiallisesti suosikki ja olisi ehdottomasti suosikki kaikissa muissa kilpailuissa kuin French Open”, McEnroe totesi.

Se tarkoittaa myös, että Roger Federer ja Serena Williams eivät todellakaan pysty pelaamaan suurilla turnauksilla, jotka sopivat parhaiten heidän videopeleihinsä ja myös heidän mahdollisuuksiinsa voittaa uransa myöhäisessä vaiheessa.

Williams on tosiasiallisesti voittanut 7 Wimbledon-kappale nimikettä ja 23 Grand Slam-singlen otsikkoa, yhden lyhyemmän kuin Margaret Courtin ennätys.

Federer, jolla oli artroskooppinen polvileikkaus helmikuussa ja joka oli valmistautunut aloittamaan ajanjaksonsa uudelleen Hallessa, Saksassa, kesäkuun alussa, on voittanut kahdeksan Wimbledon-singleä ja myös kaverien ennätyksellisen 20 Conquest-singlen otsikkoa, yhden enemmän kuin Rafael Nadal. 19.

Federer ja Williams saavat varmasti jokaiselle 39 vuotta tänä vuonna, samoin kuin on epäselvää, pelaavatko he edelleen, kun Wimbledon jatkaa vuonna 2021.

”Roger on todennäköisimmin vuotta vanhempi, ja alunperin ennen meitä kaikkia kävelevät vitsit ymmärsivät, kuinka vakava tämä kaikki oli, että Roger valitsi hyvän ajan toisen leikkauksen tekemiseen, koska hän ei ole todellakaan jättänyt yhtään turnausta pääosin”, McEnroe väitti. ”Mutta ehdottomasti Wimbledon on hänen ihanteellinen mahdollisuutensa voittaa toinen merkittävä.”

Ainakin Federerilla tahto yrittää uudelleen on selvästi olemassa. Sosiaalisen median sivustoilla hän selviytyi ”raivostuneena” Wimbledonin peruuttamisesta ja teki selväksi, että hän aikoo palata sekä Halleen että Wimbledoniin ensi vuonna.

Federerin edustaja Tony Godsick totesi sähköpostiviestissä, että Federerin mielestä terveyden ja hyvinvoinnin on oltava etusijalla. ”Hän osoitti minulle odottavansa innokkaasti jälleen kerran ruohoon osallistumista vuonna 2021.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *