NFL:n johtajat valmistautuvat uuden kauden alkamiseen ajoissa seuraajien kanssa

NFL aikoo aloittaa vuoden 2020 kaudensa ajoissa syyskuussa. Useat avainhenkilöt väittivät tiistaina riippumatta maailmanlaajuisesta koronaviruspandemiasta, joka on sulkenut urheilun ympäri maailmaa.

”Se on olettamuksemme”, varatoimitusjohtaja / yleinen neuvonantaja Jeff Pash sanoi tiedotusvälineissä. ”Olenko varma siitä? En ole varma, että olen täällä huomenna. Aion kuitenkin sitä, ja samalla tavoin aiomme pitää kokonaisen ajanjakson.”

Kysyttäessä onko organisaatio tekemässä varautumissuunnitelmia myöhempää alkamista varten tai pelien pelaamista neutraaleilla ja / tai tyhjillä stadioneilla, Pash sanoi, että organisaation kliiniset resurssit ja myös versiot ovat tosiasiallisesti todenneet, että strategiat eivät välttämättä ole välttämättömiä.

”Kaikki keskustelumme”, Pash totesi, ”kaikki painopisteemme on saatu normaaliin, normaaliin kauteen, joka alkaa ajoissa, pelataan seuraajien edessä, normaalilla stadionillamme ja käydään läpi koko 16 pelin säännöllinen ajanjakso. ja myös koko valikoima pudotuspelejä.

”Olemme vielä maaliskuussa, joten on kulunut lukuisia kuukausia siitä hetkestä lähtien, jolloin kausi alkaisi. Idea samoin kuin yksityiskohdat, jotka ovat olemassa, johtaa meidät jatkamaan keskittymistä ajanjaksolle, joka alkaa ajoissa ja pelataan myös säännöllisellä tavalla ”.

Sillä välin normaalit organisaatiomenettelyt ovat kuitenkin suurelta osin suljettuina. Ryhmätilat ovat suljettu vain kouralliselle tärkeälle henkilöstölle. Henkilökohtaiset ilmaisagentit ja luonnokset läpi on tosiasiallisesti peruutettu, vuodenaikojen ohjelmat ovat edelleen huolenaiheita, ja liiga on tosiasiallisesti siirtänyt vuotuisen rutiininomaisen julkaisunsa pisteeseen 9. toukokuuta tai sen läheisyydessä, Brian Rolappin mukaan NFL: n varatoimitusjohtaja / tiedotusvälineiden pääjohtaja ja yrityspoliisi.

Tiistaina neuvottelupuhelun aikana omistajien kanssa liigaliittolaiset esittivät alustavat suunnitelmat virtuaalisen kesäkauden ohjelman alkamiseksi seuraavan kuukauden aikana, olettaen, että keskukset pysyvät suljettuina. Niiden mahdollisuuksien joukossa, joista puhutaan, ovat pelaajat, jotka saavat talosta digitaalisia pelikirjoja, jotka mahdollistavat videoleikkeiden vaihdon sekä videoneuvotteluohjelman avulla suoritettavat harjoitukset. Uusien pääkouluttajajoukkueet voivat aloittaa offseason-ohjelmat 6. huhtikuuta.

23.-25. Huhtikuun luonnos on edelleen aikataulussa, mutta sen asettelua ei ole vielä valmis. NFL: n klubiyhtiöiden ja myös liigatapahtumien varatoimitusjohtaja Peter O’Reilly totesi, että keskusteluja on käynnissä online-tapahtumassa, johon ehdottomasti kuuluu komission jäsen Roger Goodell paljastaen valinnat pääpaikasta, ainakin alustavasti. Kummankin ryhmän päätöksentekijät toimivat toisesta paikasta tyypillisen sosiaalisen etäisyyden periaatteiden mukaisesti, joihin sisältyy varmasti korkeintaan 10 henkilöä / tila, jotka kaikki sijaitsevat vähintään 6 metrin päässä toisistaan.

Muissa NFL-tiedoissa:

NFL: n jalkapallomenettelyistä vastaava varapuheenjohtaja Troy Vincent väitti, että liigan kilpailukomitea keskustelee tänä viikonloppuna valmistellakseen esitykset kentän suuntaviivojen muuttamiseen. Omistajan on määrä äänestää kaikista sääntömuutoksista henkilökohtaisen konferenssin aikana, joka on tarkoitus pitää 19. – 20. Toukokuuta Marina del Reyssä, Kalifornia.

Pash totesi, että NFL on edelleen täysin sitoutunut pelaamaan kokonaista viiden maailmanlaajuisen pelin kilpailua vuonna 2020 – 4 Lontoossa ja yhden Mexico Cityssä – odotettaessa lääkärien ja myös valtion virkamiesten hyväksyntää näissä maissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *