EuroLeague: Anadolu Efes puhalla FC Barcelonaa

Anadolu Efes Istanbul lähetti Turkish Airlinesin EuroLeague-pudotuspeleissä toistaiseksi suurimman voiton, pilaten FC Barcelona Lassa 68-102 -pelissä keskiviikkona illalla 3. Heillä on nyt 2-1 hyöty heidän puolivälierissä. Myös CSKA Moskova otti videon voiton keskiviikkona, laskemalla Kirolbet Baskonia Vitorian, 77-84. Tämä tekee ajoradalta neljä Game-3-voittoa, mikä on ilmeinen ehdotus, jonka mukaan Euroopan johtava koripalloliigassa ei ole mitään asuinpaikkakenttiä.

FC Barcelona Lassa 68-102 Anadolu Efes Istanbul

Tämä oli Anadolu Efesin erinomainen menestys monella tasolla. He eivät vain perineet kotijoukkueen hyötyä tässä sarjassa, vaan myös kirjasivat yhden merkittävimmistä tienvoitoistaan ​​klubihistoriassa. He johtivat läpi ja menivät vain eteenpäin, asettaen suuren huutomerkinnän tähän kaivattuun voittoon.

Shane Larkin oli hirviö, joka johti viisi muuta joukkuetoveria keräämään kaksinumeroisina numeroina pelin korkealla 30 pisteellä läpipainopakkauksen 6 – 7 ampumaleikkeen kautta kolmen pisteen alueelta. Hän oli pysäyttämätön, tehden kaikki viisi laukaustaan ​​2-pisteisestä ryhmästä ja molemmista vapaaheittoistaan. Adrien Moerman ja myös Tibor Pleiss loivat 14 tekijää.

FC Barcelona ei löydä niiden etäisyyttä, menemällä 18: sta 46: sta 2-pisteen etäisyydeltä ja myös 8: lle-20: lle keskustaan. Anadolu Efesin luotto-pistemääräksi heidän vahvalla suojallaan oli suuri merkitys isäntiensä tukahduttamisessa. Tällä hetkellä he suuntaavat takaisin Efesiin, missä he aikovat selvittää tämän puolivälierän kokoelman Espanjan vaarallisempien joukkueiden joukossa.

Kirolbet Baskonia Vitoria 77-84 CSKA Moskova

CSKA Moskova otti askeleen lähemmäs EuroLeague Final 4 -tapahtumaa saavuttamalla voiton kiitoksen ansiosta, koska he pystyivät hallitsemaan suurimman osan pelistä. Nando De-Coloon suuntautuneet suuret rekvisiitta tuottivat pelin korkeat 28 pistettä, joka sisälsi neljä 3-osoitinta ja ihanteellisen 6-for-6 osoittavan vapaanheiton linjalla. Hänen vihamieliset pelinsä sävelsivat tätä voittoa, samoin kuin oli hyvä nähdä hänen joukkueensa seuraavan esimerkkiä ja ajaa sen mukana. Sergio Rodriguez auttoi ryhmän rikollisuudessa 7: llä apulla, samalla kun lisäsi viisi levypalloa ja yhden oman 3-osoittimen laatikkoon.

Vincent Poirier pani rohkeasti ponnisteluja Baskonialle 19-pisteisellä, 15-palloisella double-doubleilla, mutta hänen sankarisuutensa illalla ei varmasti riittäisi torjumaan De-Colon ja myös yrityksen asentamaa rikkomusta. Darrun Hilliard sisälsi 13 pistettä, kiitos Baskonialle annettujen 3 erän.

Videopeli 4 siirtyy takaisin Venäjän rahoitukseen, missä Baskonian on ehdottomasti vedettävä kaikki pysähtymiset pysymään poissa ensimmäisen kierroksen lomasta Turkish Airlinesin EuroLeague-pudotuspeleissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *