9 outoa todellisuutta tennistä kohtaan

Tennis on kuin tuntemasi henkilö, joka näyttää myös mahtavalta olla todellinen, mutta sen jälkeen naarmutat pintaa samoin kuin loistavaa uteliaisuutta paljastetaan. Tennispallojen kuolleisuus? Ymmärsit varmasti. Palkintoja? Tietysti, miksi ei. Mikä on vasta alku.

Nauti näistä 9 tennistä koskevasta outosta todellisuudesta, jotka tekevät siitä entistä paremman.

Tennispallot voivat tappaa

Skotlannin kuningas James I oli pelaamassa varhaisversiota tennistä, joka koostui palloista ja mailoista, mutta ei pallolapsista, jotka osoittautuivat tappaviksi.

James piti palloja viemäriviemäriin sen tuomioistuimen reunalla, jolla hän pelasi Blackfriars Abbeyllä. Tämä teki hänestä raivoissaan, ja mikä hienoa on olla kuningas, jos et voi villisti päättää, että hankala viemärivuoto sinetöidään heti?

Kuten useat omituiset valinnat, tämä palasi Jamesin puremaan melko negatiivisesti.

Pari päivää myöhemmin salamurhaajat saapuivat hänen tilalleen … teloittaa hänet. Kuningas yritti kiertää huijauksia menemällä lattialautojen alle ja vedenpoistojärjestelmään tarkoituksenaan päästä eroon tenniskenttäloman avulla. Joidenkin tennispallojen sijasta, jotka tukkivat viemäriputkea, jonka kautta hän oli lähdössä, hän sijoitti juuri kiinnitetyn ritilän, minkä seurauksena hänet vangittiin ja tapettiin.

Palloja nuoria poikia ei ollut virallisesti esitelty tämän takia, mutta pyörien piti pysyä toiminnassa tämän jälkeen, eikö niin?

Ananas ja voide?

Wimbledon-palkinnon lisäksi on ananaksia. Ilmeisesti se edustaa perinnettä, jonka mukaan englantilaiset merenkulkijat asettavat ananaksia porttipostiinsa palattuaan pitkältä matkalta. Epävarma siitä, kuinka tennis päätyi liittymään pitkiin merematkoihin, mutta tämä muistutti minua siitä, kuinka tärkeää on torjua skorpientia, joten … hyvin tehty, ananassarja.

Tennispallot olivat alun perin valkoisia

Keltaisia ​​kierroksia käytettiin ensimmäisen kerran Wimbledonissa vuonna 1986. Ymmärrät, Wimbledon, missä kaikki säännöt heitetään pois huolimattomuudesta luopumiseen! Lisätietoja: Paradoksi, määritelmä.

2 kultamitalia? Ei ongelmaa

Aivan ensimmäinen henkilö, joka voitti olympiakullan tennissä, ensisijaisesti vain näytti ja voitti.

John Pius Boland oli lomalla Ateenassa olympialaisten aikana, ja hänen läheinen ystävänsä, joka oli sovittelupöydässä, allekirjoitti hänet yksinpelissä. Boland voitti, päästyään sen jälkeen tuplatapahtumaan kaverin kanssa, jonka hän voitti ensimmäisellä kierroksella, saksalaisen Friedrich Traunin, ja he myös voittivat. Onnellinen, että vuonna 1896 ei ollut Twitteriä, johtuen siitä, että jumalallinen # humblebrag -mahdollisuus.

Puku, joka meni 3 päivää

Pisin asiakirja-asia tapahtui vuonna 2010 Wimbledonissa, kun John Isner ja Nicolas Mahut kävivät gladiaattoreilla tuomioistuimilla naurettavan vaikuttavilla 6-4, 3-6, 6-7 (7), 7-6 (3), 70–68 voitto Isnerille, joka kesti 3 päivää ja kesti 11 tuntia, 5 minuuttia.

Yksinkertaisesti kun se meni hienosti!

Tämä kesti myös kauan, Wimbledon: Osa II

Vasta vuonna 2007 Wimbledonin mestarien palkintorahoista tuli tasavertaisia ​​miehillä ja naisilla. Parempi myöhässä kuin ei koskaan?

34 minuuttia menestykseen

Isner-Mahutin polaarisella vastakkaisella alueella, kaikkien aikojen nopein Grand Slam-tapahtuma tapahtui vuonna 1988, kun Steffi Graf vei Natalia Zverevan metsäalueelle voitolla 6-0, 6-0 suojellakseen otsikkoaan vain 34 minuutissa. Kestää minun 34 minuuttia löytääkseni avaimet aamulla, mutta erinomainen työ Graf!

Mailoja ei tarvita

Tennis pelattiin alun perin käsilläsi. (Yritä tätä ja lähetä meille videoleike.) Sitä kutsuttiin ”jeu de paume” (käsipeli) ja myös ihmisten kädet olivat todennäköisesti kuluneet samoin kuin punaiset 1600-luvulle saakka, kun mailat tulivat käyttöön.

Kukaan ei tiedä mistä rakkaus tuli (Ha. Ha.).

Ei ole mitään ratkaisevaa tekijää, jota väitämme ”rakastavan” nollaan tennistä. Joidenkin mielestä se on peräisin ranskalaisesta ilmaisusta ”l’oeuf” kuten ”muna”, joka tarkoittaa nollaa. On myös mahdollista, että se tuli hollantilaisesta ilmaisusta ”iets voor lof doen”, joka muuttuu jotain ”pelissä ei ole mitään riskiä”.

Joten ensisijaisesti valitse oma vaikeasti ääntävä ilmaisu ja aja sen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *