Kevät- ja kesämuoti 2020 Activewear-trendit

Upouusi vuosi ja myös aivan uusi vuosi. Kun odotamme, onneksi on se, että aktiivvaatteita ei esiinny kaikkialle vaateteollisuudelle. Vielä on kuitenkin olemassa rikkaus aivan uusia urheiluvalmiita tyylihahmoja, joita voi päivittää vuoden 2020 ulkonäkösi.

Kuulit sen täällä alun perin – nämä kuusi suuntausta ovat varmasti jokaisen fashionistas-energisen vaatekaapin eturintamassa kevään / kesän aikana. Selaa läpi nähdäksesi, mitkä kuviot varmasti rinnastetaan SS20: n catwalkista studioon. Emme voi odottaa sinua kokeilemaan niitä!

Sinivärit

Siniset sävyt säteilivät kevät / kesä 2020 -käytävillä, jotka avasivat meidät yhtä paljon kuin loputtomien mahdollisuuksien maailmaa, kuten Pantone on tiivistänyt. Oli raikasta ilmaa nähdä, kuinka johtavat muotikotit käyttivät mallistoissaan lukuisia sinisiä sävyjä avainsävyistä melankolisiin pastelliin. Nämä soittoäänet esiintyivät erityisen voimakkaasti kokoelmissa, jotka ovat peräisin yhdeltä markkinoiden pahamaineisimmista kehittäjistä, joihin kuuluvat Stella McCartney, Bottega Veneta, Ferragamo sekä Sportmax.

Sininen asettaa itsensä kokonaan aktiivisvaatteisiin; puettavat, mutta silmiinpistävät, kasvattaakseen täydellisen salamannopean kesän. Tämä virkistävä väri takaa kääntyvän pään, kun kehität hikeä, ja se on tällä hetkellä helposti saatavana LNDR: n, Stella McCartney Adidasin ja Partner Collectiven kautta.

verkko

Yhdenmukaista materiaaliohjaukset ovat tosiasiassa kulkeneet alle SS20-tyylin, joka paljastaa aktiivipukuihin futuristisella ja myös rohkealla menetelmällä. Koralin suuret mesh-neulepuserot auttavat sinua saavuttamaan fyysisen kuntotavoitteesi tyylikkäästi lämpötilan noustessa. Varley kehittää onnistuneesti villapaitoja, joissa on loistavat prosenttimäärät ja mesh-insertit, jotka tekevät tietystä hengittävyydestä ja rentoutumisesta.

Olemme erityisen pakkomielle sukkahousuissa näkyvästä verkon yksityiskohdasta, mikä tekee uskomattoman hengittävästä ja silmiinpistävän ilmeen. Armourin verkkojoustotuotteissa on edistykselliset linjat, joissa on verhouspaneelit, mikä pitää sinut viileänä raskaimpien harjoitusten aikana kesällä. Lisäksi Reebokin mesh-säärystimet sen erittäin hengittävän valmistuksen ja kosteutta siirtävän ominaisuuden avulla ovat loistava valinta ylellisyyttä varten, joka varmasti houkuttelee hahmosi. Erinomainen esimerkki urheilu-tapaa-muodista.

Kirkas mandariini

Kaikilla muotivaroilla suunnittelijat ovat vahvasti tallentaneet kesäkauden 2020 olemuksen päivittämällä menneen kauden hallitsevan keltaisen värin. Mandariinihitti on tietty tulipalo urheiluvaatteiden piristämiseen ja osoittaa kesäkauden myönteisen ilmapiirin.

Väri sisältää säännöllisesti P.E Nationin koordinaattisarjoissa ja myös kaikissa Koralin pyöräilyhousuissa ja kiiltävissä säärystimissä. Kun kyse on aktiivisten kuljettamisesta, kesäaika tuntuu, että mandariini tekee sen niin hyvin.

Kukoistava ”Tie-Dye”.

Tämä suuntaus herätti merkittävän nousun viime kaudella 60-luvulla ja myös 70-luvun tieväritulosteilla, mutta tämän vuoden klassinen pyörrekuvio saa modernin spinin. Käytävät täynnä suoria sijoituksia ja upeita ombrékuvioita, etenkin Oscar De La Rentassa ja Diorissa.

Urheiluvaatteiden tuotemerkki Electric ja Rose myös jäljittelevät tätä vapaahenkistä visuaalista vetovoimaa SS20-vaatelinjansa kautta.

Valmistaudu auringonlaskuihin, surffauksiin, grillaamiseen, rantajoogaharjoitteluun ja myös nuotioiltoihin, joita täydentää tämä erottuva painatus. Nykypäivän solmiovärit toimittavat harkitun, mutta silti helpon rannatunnelman, kutsuen esiin kesän välttämistä.

Hei synkkä, hei Kukka.

Häikäiseviä kukkia nähtiin kasvavan SS20-käytävien varrella. Tällä kertaa kehittäjät ovat tosiasiallisesti elvyttäneet kesäkauden standardin 60-luvun prisman kautta leikkien prosenttiosuuksilla ja väreillä. Tämä kukkapainatus persoonallistaa kevään / kesäkauden kasvuhengen ja antaa sinulle myös mahdollisuuden räätälöidä trendi makuusi, olipa kyse sitten voimakkaista auringonkukista tai hauraista päivänkakkaroista.

Aktiivvaatteiden suhteen pidämme The Advantage -kuvion hienostuneesta versiosta. Olemme myös pakkomielle hämmästyttävän likaisesta kukkapainosta Varleyn koordinaattisarjaan. Tiedämme myös sinun olevan. Se tarjotaan pian, joten pidä silmäsi irrotettuna saadaksesi lisätietoja!

Peitetty säiliö.

Rakkaampi varastosäiliömme saa päivityksen kesäksi 2020 aivan uuden wrap-around-tyylitoiminnon avulla, jota kaikki jogerit ja sydänjäätelijät haluavat nopeasti. Kääritty säiliön päällinen on tyylikäs vaihtoehto tavalliselle kasvustonille tai harjoitusliiville tarjoamalla ylimääräisen mielikuvituksellisen tasapainon vakuutusturvasta ja hengittävyydestä.

Tämän kuvion naisellinen estetiikka on tyylikäs mutta järkevä tapa kääntää lämmin. Pidämme Free People Motionin tulkinnasta tämän kesäkauden kuvioon upealla valikoimalla käärekontteja ja myös kasveja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *