10 terveellistä ja tasapainoista rutiinia ammattiurheilijoille

1. Aloittaminen dynaamisesta harjoituksesta.

Ennen korkean intensiteetin harjoittelun aloittamista viisinkertainen Globe Collection -mestari Derek Jeter aloittaa harjoituksilla, jotka koostuvat hyppyjakkeista, käsivarren ympyröistä, punnerruksista, lungeista sekä kyykkystä hänen lihasmassan lämmittämiseksi. Vaikka et välttämättä tarvitse laajaa jäähdytystä harjoituksen jälkeen, harjoitukset eivät ole neuvoteltavissa, koska ne auttavat välttämään vammoja, parantavat suorituskykyä ja voivat myös torjua kipua. Levitä heti jokaiseen fyysiseen kuntoon muutaman minuutin elinvoimaisilla liikkeillä, kuten Jeterin.

2. Ota huomioon loput ja myös toipuminen yhtä tärkeänä kuin muu harjoitus.

Kolminkertainen MLB All-Star- ja kaksinkertainen MLB Home Run -mestari Jose Bautista joutuu tekemään kaikki tarvittavat toimenpiteet voimansa ylläpitämiseksi, ja yksi tärkeä osa harjoitustaan ​​on jäljellä. ”Lihastoni kipuvat seuraavana päivänä, jos en syö riittävästi proteiinia tai juo tarpeeksi vettä. Paranemisajalla on paljon tekemistä ruokavaliosuunnitelman kanssa”, hän sanoo.

3. Säädä koordinaatiota.

Kauden ulkopuolella harjoitetuissa harjoituksissa Warriorsin pistevartija ja vuoden 2015 MVP Steph Curry keskittyvät ohjaajansa Brandon Payne’n mukaan ”hermo- ja lihassylikuormitukseen”. Tämä tarkoittaa, että koripallojulkkis keskittyy erittäin hyvin tavaramerkkien hallinnan parantamiseen ja suorittaa monimutkaisia ​​harjoituksia, jotka testaavat hänen synkronointinsa. Yhdessä harjoituksessa Curry heittää tenniskierroksen ilmaan, tiputtaa koripalloa selänsä taakse ja sen jälkeen tennispallo kiinni ennen kuin se osuu lattiaan.

4. Kuuntele mitä kehosi kertoo sinulle.

San Francisco Giants syöttäjä ja 2014 Globe -sarjan MVP Madison Bumgarner tunnistaa pisteen tai 2, joka liittyy viritykseen oikein kehon signaaleihin. Samalla kun hän menee ulos koko alueelle, hän myös tunnistaa milloin pienentää ponnistelujaan. ”Yritän jatkuvasti kuunnella vartaloani ja sopeutua siihen, mitä se kertoo minulle. Vaikuttaa siltä, ​​että toimin melko kovasti ja voin kiinnittää huomiota vartalooni sekä tehdä säätöjä”, MadBum väittää.

5. Tee mitä pystyt, kun pystyt.

Jääkiekkoilija Richard Alexander uskoo puristamiseen harjoituksissa aina kun mahdollista, vaikka se tarkoittaisi tiivistetyn harjoituksen valitsemista. ”Älä jätä harjoittelua myöhemmin”, hän toteaa. ”Mitä kauemmin jätät sen, sitä suurempi on mahdollisuus, että jotain voi tulla esiin tai sivuuttaa. Ja jos et pysty suorittamaan koko harjoitusta, tee mitä pystyt … viisi painostusta tai istumista päivässä ennen sänkyä. on lisäksi 1 825 vuodessa. ”

6. Ota hidastaa aikaa.

Se voi olla houkuttelevaa opettaa jatkuvasti, jos yrität saada tehokkaampia, nopeampia tai jopa paremmin sopivia. Vuoden 2010 olympiamagaattihiihtäjä Heather McPhie kuitenkin väittää kokeneensa odottamattoman voiton laskun. ”Viimeisen harjoitteluleirimme aikana vietin 10 minuuttia päivittäin keskittyäkseen”, hän väittää. ”Asetin ajastimen, en tehnyt mitään. Se auttoi minua havaitsemaan pisteitä, kuten jäykkyys oikeassa olkapäässäni, joita en olisi löytänyt tai muuten.”

7. Keskity huippulaatuaan yli määrän.

Harjoitteluun kilpaileminen voi vaikuttaa tehokkaalta, mutta se ei ole koskaan erinomainen – tai turvallinen – ehdotus uhrata oikea tyyppi. Kaksinkertainen luuranko-olympialainen Katie Uhlaender uskoo, että on itse asiassa paljon tehokkaampaa tehdä jokainen edustaja oikein. ”Parannat tuloksia ja torjut loukkaantumisia tekemällä vähemmän edustajia asianmukaisesti kuin tekemällä lukuja riittämättömillä”, hän toteaa.

8. Pysy kosteutettuna

Cleveland Cavaliersin pieni eteenpäin ja kaksinkertainen NBA-mestari LeBron James myöntää, että pysyminen hydratoituneena on kriittisen tärkeää optimaalisen energian ja tehokkuuden kannalta. ”Se kuulostaa niin yksinkertaiselta, mutta olen uskova veteen valtavasti”, hän toteaa. ”Aloitan päivä kahdella suurella lasilla ja käytän sitä käytännössä, kunnes menen nukkumaan.”

9. Pidä ydin vahvana

Vahva ydin voi pitää sinut turvassa melkein missä tahansa urheilupyrityksessä. ”Teen 10 minuutin ab-harjoituksen, jonka

Manny Pacquiao keksi – voit löytää sen YouTubesta”, kertoo nelinkertainen olympiamitalivoimistelija Shawn Johnson. ”Sillä on yhteys 20 erilaiseen rypistyksen muunnelmaan, ja teet myös 25 sekuntia jokaisesta suorasta. Se on armoton, mutta todella toimii!”

10. Saa niin paljon nukkumista kuin tarvitset

Hyvä yöunet ovat välttämättömiä terveydelle ja urheilun tehostamiselle. Ammu suositeltuja seitsemän – 9 tuntia joka ilta tai yritä olla asettamatta hälytys lomalle nähdäksesi kuinka paljon lepoa kehosi luonnollisesti vaatii. Voit myös ajatella nukkumisesta, jos pystyt puristumaan lyhyellä keskipäiväisellä lepoistunnolla ja myös sen mielestä se tuntuu raikkaalta. ”Jos nukut jokaista videopelipäivää, kaikki tunnit laskevat yhteen ja myös sen avulla pääset läpi ajan paremmin”, sanoo NBA: n all-star-vartija Steve Nash. ”Haluan parantaa siinä, joten tunnen olevani vuoden loppuun mennessä paljon parempi.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *