Urheilun edut: Kuinka urheilu voi edistää nuorten kehitystä?

Lapset viettävät suurimman osan päiväajastaan ​​koulussa, vaikka he myöskin ryöstävät aikaa urheiluun ja nautintoon. Tärkein tekijä tässä on, että joko instituutioilla ei ole tarpeeksi keskuksia urheilutoiminnan järjestämiseksi tai johto ei tunnusta urheilutoiminnan ja myös muiden harjoitusten merkitystä. Korkeakouluissa tauon aika on tuskin 20-30 minuuttia. Lapset voivat joko pelata pelejä ystävien kanssa tai syödä lounasta tämän lyhyen ajan kuluessa. Heillä on videopeliistunto, mutta se on yksinkertaisesti heti viikossa. Myös sinä päivänä lapset eivät voi pelata urheilutoimintaa, koska heillä ei ole mitään leikkiä. He tekevät vain sijoittaa tuon ajan joko testin oppimiseen tai kotitehtäviensä tekemiseen. Opettajat ja vanhemmat korostavat sekä kotitehtävien suorittamista että oppituntien oppimista laitoksen jälkeen. Vain muutama vanhempi ja opettaja ymmärtävät, että lapsella tulisi olla tasapainorutiini, ja he saavat myös aikaa tutkimuksille, peleille ja asianmukaiselle lopulle. Koulutus ja oppiminen eivät ole pelkästään tutkimista, muistamista ja tutkimuksen säveltämistä, vaan itse asiassa yksilöllisyyden edistämistä. Urheilun ja myös pelien arvoa ei pidä unohtaa, kun kyse on nuorten ja teini-ikäisten tiedottamisesta. Urheilu lisää lapsen fyysistä, emotionaalista ja myös psykologista etenemistä.

Miksi urheilu on välttämätöntä?

Urheilu on tärkeätä terveelliselle elämiselle, kuten Hippocrates totesi: ”Urheilu on terveyden säilyttäjä”. Anna nähdä, mitä erilaisia ​​etuja voimme saada pelaamisesta ja liikunnasta.

Urheilu vähentää kehon rasvaa, hallitsee painoa, pysäyttää sydänsairaudet ja liiallisen painon.
Ulkona pelaaminen lisää kestävyyttä, joustavuutta, parantaa tasapainoa luiden ja lihasmassan lisäksi.
Urheiluapu auttaa parantamaan käsi-silmä-koordinaatiota sekä nopeaa jalkatoimintaa.
Se vähentää vaurioitumisen vaaraa ja nopeuttaa myös palautumista ja palautumista.
Urheilua harrastavilla lapsilla on paljon vähemmän todennäköisyys saada niveltulehdus ja diabetes mellitus kuin heidän ikäisillä, jotka eivät harrasta tai pelaa videopelejä.
Urheilulla on keskeinen rooli nuoren psykologisessa kehityksessä. On todistettu tosiasia, että terve mieli elää terveessä kehossa. Urheilu muodostaa yhden sekä kirjaimellisesti että myös psykologisesti. Tutkimuksen mukaan urheilua pelaavat nuoret menestyvät paremmin opintoissaan. Harjoitteluun osallistuminen parantaa keskittymistä ja antaa mielen keskittyä oikein. Tämä auttaa opiskelijoita opinnoissa. Hän osaa ymmärtää ja löytää oppituntinsa menestyksekkäästi ja nopeasti kuin ne, jotka eivät pelaa urheilua. Tämän lisäksi urheilutoiminta kasvattaa myös lasten analyyttisiä kykyjä ja antaa heidän myös asettaa ja saavuttaa tavoitteita.

  1. Urheilu vaikuttaa luonteeseen ja itsetuntoon

”Urheilu on ihmisen elämää mikrokosmossa”, sanoi urheilun lähetystoiminnan harjoittaja. Sen lisäksi, että urheilutoiminnasta koituu fyysistä terveyttä ja hyvinvointia, sillä on myös tärkeä tehtävä nuoren psykologisessa kehityksessä ja sosiaalisessa hyvinvoinnissa. Haastavien arvojen, kuten arvojen, pelaaminen, kuten tekniikka, vastuu, itsetunto, uhraukset ja vastuuvelvollisuus. Urheilemalla urheilutoimintaa nuoret voivat sovittaa tovereitaan ja olla suotuisasti tekemisissä junien ja vanhusten kanssa. Se rakentaa heihin urheilutaitoja, voittavat vai pudotavatko he. Eristävä ryhmä kättelee voittajaa kätensä kanssa ja hieroi myös harteilleen eleeksi arvostaa heitä.

  1. Urheilu vähentää stressiä ja ahdistusta

Urheilu auttaa torjumaan ahdistusta, kliinistä masennusta sekä jännitystä. Urheilu kouluttaa hyväksymään tappiot tyylikkäästi ja myös siirtämään yhden. He oppivat, että voittamisesta ja myös irtoamisesta tulee osa elämää, ei tarvitse tuntea itseään masentuneena ja lannistua irtoamisesta, vaan jatkaa ja tehdä kaikkensa myös seuraavaa aikaa varten. Kirjailija Rita Mae Brown sanoo: ”Urheilu poistaa luonteen, päästäen persoonallisuuden valkean luun läpi. Urheilu antaa pelaajille mahdollisuuden tunnistaa ja arvioida itseään.” Urheilua harrastavat nuoret saavat entistä enemmän mahdollisuuksia osallistua konferensseihin ja käydä kiinni myös ihmisistä, joilla on samankaltaisia ​​mielenkiinnon kohteita, ja tehdä myös aivan uusia ystäviä, mikä lisää heidän itseluottamustaan. Urheilu kasvattaa pelin ammattitaitoa ja jakamista. Nuoret, jotka leikkivät keskenään joukkueena, jakavat ja muistelevat menestystä yhdessä. Tällä on suotuisa vaikutus sekä lapsen psykologiaan että toimintaan. Pelaajat ovat epätodennäköisimmin itsekkäitä kasvaessaan; he ovat välittäviä ja toimivat helposti joukkueena ja tulevat paremmin toimeen muiden kanssa. Dr. Keith ja myös Rebecca White suorittivat tutkimuksen, jonka mukaan keskiasteen nuoret, jotka ovat kirjaimellisesti energisiä ja pelaavat urheilua, ovat paljon tyytyväisempiä elämäänsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *