Lippujalkapallo olympialajina

Olympialaiset ovat toisin kuin mikään muu maailman kilpailijoiden näyttely. 16 päivän ajan yli 300 otteessa seisoo 35 urheilutoimintaa ja myös kaikki maan maat valmistautuvat viemään kotiin palkittuja mitaleitaan, samoin kuin olen itse odottanut kesäkauden olympialaisten katselemisen joka neljäs vuosi, koska niin pitkälle kuin pystyn kantamaan mieli. Jotakin puuttuu kuitenkin aina puuttuvaa. Yksi Yhdysvaltojen suosituimmista urheilutoiminnoista, samoin kuin johtava kymmenen urheilulajia ympäri maailmaa, näyttää siltä, ​​että ottelu ja lippujalkapallo voisivat olla olympiaurheilu vuoteen 2024 mennessä, mutta ongelmaesteitä on edelleen olemassa, jotta niistä tulisi todellisuus. Ensin käydään läpi joitain syitä, miksi tie amerikkalaisen jalkapallon sisällyttämiseen oikeuteen olympialaisissa ei ole oikeastaan ​​ollut helppoa matkaa. Tästä syystä pidämme lippujalkapalloa loogisena palveluna ja vaihtoehtona tulevaisuuden olympialajeina.

MIKSI JALKAPALLOA EI JOSSA OLYMPISEN URHEILUAktiviteetin?
NFL.comin artikkelin mukaan olympialaisissa amerikkalaisen jalkapallon urheilutoiminnan suurimmat logistiset kysymykset ovat erittäin samankaltaisia ​​kuin Rugby. Jokaisessa ryhmässä on suuri joukko osallistujia, ”sukupuolten tasa-arvon” asettelut, joissa sekä miehet että naiset osallistuvat jokaiseen urheiluun, samoin kuin painettu 3 viikon aikataulu, joka olisi ehdottomasti vaikea ylimääräisen fyysisen videopelin, kuten jalkapallo ja myös rugby, kanssa . Jalkapallon lisäksi pääsyn este on suuri, koska kaikkien pelaajien varustaminen tyynyillä ja varusteilla on kustannus, ja sen vuoksi se on lisäksi ollut hidasta omaksuakseen monissa kansainvälisissä maissa, etenkin köyhemmissä valinnoissa.

Kaiken tämän tunnustaminen on vaikea nähdä kuinka molemmat urheilulajit olisivat ehdottomasti erinomaisia ​​kesäkauden olympialaisiin. Rugby on paljon kuin jalkapallo, koska todella vähän tarvitaan urheilun harjoittamiseen varusteiden ja harjoittelun kannalta perusasteella, ja sillä on paljon suurempi maailmanlaajuinen seuranta. Tämä muutamien tekijöiden mainitsemiseksi on hiljattain antanut mahdollisuuden poistaa Rugby olympialaisista vuonna 2016 alkavilla olympialaisilla muuttamalla tyypillinen tyyli vähemmän perinteiseen ”seitsemän” -asetteluun, joka on nopeampi paljon pienemmille ihmisille, mikä voi auttaa raivaamaan samanlaista jalkapallokenttää tai lippu jalkapalloa erityisesti.

TURVALLISUUS – JA TURVALLISUUSTEET
Paljon ja paljon enemmän lukio-, yliopisto- ja ammattiryhmät ovat alkaneet vähentää kontaktimenetelmien moninaisuutta, osoittaen silti samankaltaisuutta pehmeästi pehmustettujen päähineiden ja olkapäiden kanssa turvallisuuden lisäämiseksi. Entä jos voimme rajoittaa puhelun pelaajien näkemään aikaisemmat lukion ja keskiasteen koulutuksen samalla kun käsitellään myös joitain urheiluaktiivisuuteen liittyviä huolenaiheita, jotka liittyvät sen täysin hyväksymiseen olympialaisissa? Viime aikoina on puhuttu paljon puhetta jalkapallo-ottelun turvallisuus ja turvallisuus, samoin kuin pelkästään NFL: ssä, jossa traumat ovat merkittävä ongelma. Alkaen nuorten jalkapallo-tutkinnosta, nykyinen todiste on todellakin syntynyt ylläpitäen ajatusta, että jopa räjähdys, päällekkäiset pään vaikutukset ja onnettomuudet voivat ilmetä samanlaisina aivovaurioina myöhemmin elämässä lapsille, jotka on tarkistettu 8-vuotiaiksi. -13. Monet tutkijat ehdottavat, että lasten ei pidä pelata jalkapalloa ollenkaan, mikä viittaa siihen, että lasten päät ”muodostavat suurimman osan kehostaan, ja myös heidän kaulansa eivät ole yhtä vahvoja kuin aikuisten kaulat. Joten lapset saattavat mennä suurempaan pään vaaraan. samoin kuin aivovammat kuin aikuisilla. ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *