Oletko katsoja vai harrastajaurheilija?

Olen alla kysyäkseni erittäin hyvää kyselyä oletko urheilun seuraaja vai urheilun fanaatikko? Etsin molemmat määritelmät ja sanakirjassa sanotaan myös faneille, että määritelmä on ”innostunut harrastaja tai urheilun tai urheilutoiminnan fani” fanaatikon määritelmä on ”henkilö, jolla on jännitys tai innostus urheiluun tai urheilutoimintaan tiimi”. Ero urheilijan seuraajan ja urheilufanaatikon välillä on todella hieno linja. Pidän itseäni fanaatikkona ja aion tarjota sinulle näkemykseni siitä suuresta linjasta, joka erottaa seuraajan ja fanaatikon.

Urheilutoiminnan seuraajalla on suosikkiryhmä, jota he seuraavat kun heillä on aikaa. Tuuletin tietää varmasti joitain tosiasioita tai taustaa heidän suosimastaan ​​joukkueesta. Tuuletin yrittää mennä katsomaan suosikkiryhmäänsä, kun heillä on vähän vapaa-aikaa, samoin kuin se sopii heidän aikatauluunsa.

Urheilutoiminnan fanaatikko syö, nukkuu ja hengittää jokaista urheiluun liittyvää pientä asiaa. Urheilutoiminnan fanaatikko tietää varmasti kaikki todellisuutta tai historiaa koskevat tiedot kaikista urheilulajeista. He ymmärtävät jokaisen joukkueen säännön, jokaisen pelaajan ja kaikki kyseiseen joukkueeseen tai urheiluun liittyvät tiedot. Fanaatikko yrittää varmasti vaikeimmat mennä haluamansa joukkueen jokaiseen peliin, samoin kuin jos he eivät todennäköisimmin pääse videopeliin, heillä on käsityökalu tai älypuhelin, joka voi käyttää viimeisimpiä uutisia tai päivityksiä peli.

Merkittävä vaatimus urheilufanaatikolle, joka ei mene videopeliin, on merkittävä naurettava elokuvateatterimittainen taulutelevisio, joka vie puolet heidän olohuoneestaan. Siinä on oltava reunaäänen stereokaiuttimet, joten se näyttää täsmälleen siltä kuin olisit urheiluharrastusalueella. Olohuoneen kalusteissa on oltava iso mukava sohva, jossa on pari lepotuolia ja jalkatuet. Fanaatikon tulisi olla paljon istumatilaa tervetulleeksi kaikki hyvät ystävänsä ”valtavaan” videopelille.

Viimeinen urheilufanaatikon tarve on ruoka. Ruokaa on oltava paljon, joten näyttää siltä, ​​että he astuisivat takaosaan omalla keittiöalueellaan. Pelissä on oltava paljon perunalastuja, kastikkeita, tortillalastuja, pizzaa, hampurilaisia ​​ja myös kuumia koiria, ja myös paljon muuta tarjottavaa pelille. Yksi välttämättömimmistä on juomat, jotka koostuvat tapauksesta olutta, joka sopisi jääkaapissa tai heillä on oma erillinen pieni jääkaappi, joka pitää oluet, ja myös muita juomia.

Urheilun harrastajilla on varmasti lisäksi paljon enemmän urheiluryhmien varusteita ja matkamuistoja kuin urheilun harrastajille. Urheilufanaatikko tarvitsee jokaisen pienen urheilutoiminnan matkamuistoja suosituista urheilujoukkueistaan ​​urheilujoukkueen paidasta pieneen urheilutoimintaryhmän lusikkaan. Harrastajat ovat todennäköisesti myös niitä, jotka kuusentuvat kauhistuttavaan urheiluharrastuksen ryhmävarusteeseen ja joilla on kasvomaali koko areenalla.

Nämä ovat omat mielipiteeni eroista urheilun seuraajien ja myös urheilun fanaatikkojen välillä. Jos sinulla on jotain sisällytettävää, jonka jätin pois, älä epäröi jättää omaa näkemystäsi eroon kahdesta. Kiitos merkittävästi tarkastelustani kirjoitukselleni, ja haluan myös kuunnella joitain omia mielipiteitäsi huolenaiheesta ”Oletko urheilun fani tai urheilufanaatikko?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *